Rólunk

Rendelőnkben több pszichológus, pszichiáter, logopédus valamint konduktor és szexuálterapeuta nyújt színvonalas mentálhigiénés segítséget felnőttek és gyermekek részére. Szakembereink egyetemi alapdiplomájuk mellett szakvizsgákkal és módszerspecifikus végzettségekkel is rendelkeznek, melyek lehetőséget biztosítanak a változatos tanácsadói és terápiás szolgáltatások elérésére. 

A mentális zavarok diagnosztizálásától és kezelésétől, a pszichoszomatikus tüneteken és viselkedési problémákon át az iskolaérettségi- és intelligencia vizsgálatokig, a tanácsadásig és a logopédiai-fejlesztő foglalkozásig számos területen nyújtunk segítséget.

Rendelésünk Budapest központjában, a Nyugati tér közelében zajlik. Rendelőnk tömegközlekedéssel és személyautóval is jól megközelíthető és a Nyugati Pályaudvarra vonattal érkezők is gyorsan el tudják érni. Pontos címünk és elérhetőségeink a kapcsolat menüpontra kattintva érhetőek el. 

A szükséges engedélyekkel rendelkezünk, tevékenységünk minden szempontból megfelel a hivatalos előírásoknak. Amennyiben egészségpénztári tagsággal rendelkezik, valószínűleg annak használatával is igénybe tudja venni szolgáltatásainkat. Egészségpénztári tagságunkkal kapcsolatban tájékozódhat az egészségpénztárak menüpontra kattintva. Árainkról az árak menüpontra kattintva tájékozódhat.