Gyermekpszichológusok

Fekete Sándor Róbert

Pszichológiai tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem. A Magyar Individálpszichológiai Egyesületnél Gyerekdráma vezető, a Magyar Pszichodráma Egyesületnél Felnőtt pszichodráma asszisztensi fokozatokat szereztem.

Évek óta tartok gyerekdráma csoportokat (5-16 éves korosztályig). Jelenleg egy fővárosi pedagógiai szakszolgálatnál dolgozom, mint gyermekpszichológus. Két kislányt, 8 és 10 évesek, nevelünk feleségemmel.

Herczegh Tímea

1994-ben végeztem a Debreceni Egyetem pszichológia szakán. Diplomaszerzés után Budapesten, a XIX. kerületi nevelési tanácsadóban helyezkedtem el, ahol azóta is pszichológusként dolgozom. Munkám során - 3-tól 20 éves korú gyermekekkel, serdülőkkel, fiatal felnőttekkel találkozva - a gyermekkori pszichés, illetve nevelési problémák széles skálájával találkozom, illetve tanácsadás keretében szülőkkel is foglalkozom.

  • 1998-ban elvégeztem a Magyar Individuálpszichológiai Egyesület bábterápiás képzését,

Dr. Molnár Irén

Több mint 40 év közszolgálatban töltött év után, mint nyugdíjas szívesen lettem tagja e szakmai csapatnak, ahol magánrendelésem keretében mind gyermekekkel mind felnőttekkel egyaránt foglalkozunk. Korábban nagy örömömre szolgált, hogy a gyermekek számára egyre több segítséget nyújtó nevelési tanácsadó hálózat létrehozásában a kezdetektől részt vehettem. A gyermekekkel folytatott munkám során azonban nap mint nap szembesültem azzal, hogy a szakellátás keretében igénybe vehető felnőtt terápiás lehetőségek meglehetősen szűk körben állnak rendelkezésre.

Juhász Katalin

Tanulmányaimat az ELTE nappali tagozatán, pszichológia szakon végeztem 1973-1978 között. A diploma megszerzése után évekig felnőtt pszichiátriai osztályon dolgoztam, majd az otthon töltött "gyes-es" évek után a gyermekpszichológia területén helyezkedtem el. A gyakorlatban eltöltött néhány év után klinikai gyermekpszichológiából szakvizsgáztam.

Boricsné Beliczki Ildikó

Boricsné B. Ildikó vagyok, 2007 ben végeztem az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karán iskolapszichológia és tanácsadás pszichológiája szakirányon. Ugyanebben az évben elvégeztem a "Segítő konzultáció gyerekeknek " c. képzést a Kék Vonal Alapítvány szervezésében, ahol azóta is önkéntes segítőként krízisben lévő gyermekeknek és fiataloknak nyújtok segítséget.

Subscribe to RSS - Gyermekpszichológusok