Önismeret-gyermekismeret csoportos foglalkozás gyakorló és leendő szülőknek,nagyszülőknek

Mit üzen a gyermeke?

Az a nevelési stílus, ami gyermekeink számára a legmegfelelőbb, nagyban attól függ, mennyire vagyunk érzékenyek és alkalmazkodóképesek. Minél érzékenyebben tudunk reagálni gyermekünk viselkedésére és minél nagyobb alkalmazkodóképességgel rendelkezünk, annál magabiztosabbak leszünk gyermekeink nevelését illetően.

Fontos, hogy a gyermekre és önmagunkra koncentráljunk, vagyis a kapcsolatunkra, és ne bizonytalanodjunk el mindig egyes kívülről jövő bölcsességtől és bírálattól. A tőlünk idegen és magunkra erőltetett megnyilvánulások feszültséget keltenek bennünk és gyermekeinkben is, ráadásul hatástalanok.

Szülőcsoportunk célja, hogy sorstársakként, közösen, egymás példáin keresztül értsük meg jobban a szülőséggel, illetve a szülő-gyerek kapcsolatokkal járó nehézségeket és buktatókat, majd megkeressük a lehetséges megoldáokat. Célünk, hogy önmagunkat alakítsuk olyanná, amilyenné gyermekünket nevelni szeretnénk!

Jelentkezni és érdeklődni Herczegh Tímea klinikai gyermekszakpszicológusnál tudnak a következő elérhetőségek valamelyikén:

e-mail: herczegh.timea@gmail.com

tel.: +36703259111